Naar navigatie gaan

OVER RONNY PETITJEAN

Vroeger als kind was Ronny vaak in de bossen dicht bij zijn thuis te vinden; bomen klimmen, kampen bouwen, insecten vangen, het werd allemaal gedaan. De natuur heeft hem wel altijd aangesproken en fascineerd, maar heeft er eigenlijk nooit iets mee gedaan.

Met ouder worden maak je keuzes naar de toekomst toe en bij hem was dat techniek. Afgestudeerd als elektronicus is hij in de IT gesukkeld en vertoeft daar nu ondertussen al sinds 1994. Hoe uitdagend en afwisselend zo'n job ook is, het blijft een bureau-aangelegenheid en moet je dus zelf iets extra doen om eens buiten te komen. Echter meer dan af en toe een wandeling kwam er niet van... tot hij begon te fotograferen.

Sinds januari 2011 is hij zich gaan toeleggen op digitale fotografie en dit was ook zijn eerste echte kennismaking met fotografie, de point-en-shoot van vroeger niet meegerekend. Al snel werd duidelijk dat natuur- en macrofotografie zijn ding waren. Door zijn vroegere fascinatie herontdekt hij opnieuw de pracht van de natuur, vooral als het van dichtbij bekeken wordt.

Ontdek samen met Ronny hoe hij de natuur ziet in al zijn wonderlijke pracht.Main menu 2

Dr. Radut Consulting